místo: Galerie českých potravin - 3.NP
Sabrage je originální způsob jak otevírat lahve klasického sektu.
V rámci tohoto workshopu se dozvíte informace o historii, způsobech sekání sektů a především uvidíte show sabrage klasických šumivých vín PROQINu provedenou různými nástroji, nejen šavlí.
Seminář povede a pokusí se Vás naučit umění sabrage přímo vinař PROQINu, který působí jako vinařský ekonom na Mendelově univerzitě a vychoval již několik úspěšných mistrů sekáčů a sekaček.
Přednášející: Martin Prokeš
Vstup na workshop zakoupíte předem v NFCPass spolu se vstupenkou nebo přímo na festivale. Cena workshopu je 50 Kč. Součástí workshopu je ochutnávka. Kapacita míst je omezena!
Je potřeba si koupit vstupenku v předprodeji nebo je možné si ji zakoupit v den konání akce na místě?
Co je v ceně vstupného?
Platí děti vstupné?
Mohu vzít na festival psa?